Mindfulness om beter om te gaan met chronische klachten

Mindfulness is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met chronische pijn. Hoe verhoud je je tot je lichamelijke klachten? Hoe ga je om met de lastige gedachten, gevoelens van angst en onzekerheid?


Heb jij last van chronische klachten? Zelf kreeg ik 3 jaar geleden een ongeluk waar ik postcommotioneel syndroom (PCS) aan overhield. Meditatie heeft me erg geholpen en helpt me nog steeds elke dag. Om me beter te verhouden tot mijn klachten, mijn grenzen beter te kennen, beter te communiceren over iets wat voor een ander zo moeilijk te begrijpen is.


Podcast audio

Luister binnenkort ook naar de podcasts van mijn blogs.

Coming soon

Contact:  

Laura Jager  |  JagerInzicht

jagerinzicht@gmail.com

​© 2019  JagerInzicht. Gemaakt met Wix.com